jueves, 6 de mayo de 2010

Herrera i Bolsova, campions de la fase catalana de la Babolat Cup

El tennista del CT Barcino, Robert Herrera i la jugadora del Topten TC, Aliona Bolsova es van proclamar campions de la fase catalana de la Babolat Cup, el torneig més important que es celebra a Espanya en categoria infantil i que es va disputar a les pistes del CT Reus Monterols

Robert Herrera va fer valdre la seva condició de primer favorit per imposar-se a la final al cinquè cap de sèrie, el jugador independent de la FCT, Alberto Rosas, per 6/1 i 6/1.
Pel que fa a la competició femenina, Aliona Bolsova, cinquena cap de sèrie, va vèncer a la final a la representant del RCT Barcelona, Jil Belen Teichmann, vuitena favorita, per 5/7, 6/3 i 7/5. Bolsova havia derrotat en semifinals la principal favorita, la tennista del RCT Barcelona, Elena Roca per 6/1 i 6/1.
D’aquesta forma, ja estan decidits els representants catalans per a la fase final que es disputarà del 26 al 30 de maig a les pistes del CT d’Aro a Platja d’Aro. En categoria masculina s’han classificat els quatre semifinalistes, és dir: Robert Herrera, Alberto i Alejandro Rosas, Joan Bonavila i el guanyador del torneig de repesca, Arturo Schmidt.
I en categoria femenina, s’han classificat sis representants, que son les quatre semifinalistes: Aliona Bolsova, Jil Belen Teichmann, Elena Roca i Julia Payola i les dues finalistes del torneig de repesca, Julia Gutierrez i Marina Guinart.
A l’entrega de premis van ser presents el Delegat de la FCT a Tarragona, Pere Lluis Bergadà i el tresorer de la FCT, Javier Gamero.
Dir, per finalitzar, que el diumenge, els finalistes de la prova van participar en un clínic organitzat per la FCT obert a totes les escoles de la província de Tarragona i que va gaudir d’una gran representació de diversos clubs provincials.